Falkin ist Ihr zuverlässiger Partner für hochwertige Produkte. Von Bannern und Tennistüchern bis hin zu Sicherheitsprodukten!

No worries, we
help you from A to Z

With us, you have the opportunity to make your business as recognizable as possible in clever ways. We like to think with you to get the most appropriate look that should be recognizable to everyone.

BOUW

Klik snel verder naar onze bouw gerelateerde producten

RECREATIE

Klik snel verder naar onze recreatie gerelateerde producten

SPORT

Klik snel verder naar onze sport gerelateerde producten

PROMOTIE

Klik snel verder naar promotiemateriaal voorzien van uw eigen logo/bedrijfsnaam

We are building long and strong
relationships with our customers

Natuurlijke Kracht in Reclame

Welkom bij FALKIN, waar we de kracht van reclame omarmen en uw visie tot leven brengen met hoogwaardige reclamedoeken, -borden, vlaggen en een scala aan bedrukt promotiemateriaal. Wij geloven dat elke boodschap, groot of klein, de kans verdient om gezien te worden en impact te maken.

Op maat gemaakte Creativiteit

Onze passie ligt in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die uw merkverhaal vertellen. Of het nu gaat om een gedurfde boodschap op een groot reclamebord, een verfijnde bedrukking op een promotioneel tennisdoek of een opvallend promotiemateriaal voor uw evenement, wij staan garant voor vakmanschap en creativiteit die opvallen.

Partnerschap en Service

Onze relatie met klanten gaat verder dan alleen transacties. We streven naar langdurige partnerschappen en bieden uitstekende service om ervoor te zorgen dat uw visie tot in de kleinste details wordt vervuld. Van concept tot levering staan we naast u, klaar om te voldoen aan al uw reclamebehoeften.

Ontdek het Verschil

Ontdek de kracht van effectieve reclame met FALKIN. Laat ons u begeleiden naar reclamematerialen die niet alleen de aandacht trekken, maar ook een blijvende indruk achterlaten. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we uw merk naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Welkom bij FALKIN – Uw partner voor de perfecte uitstraling!

Why do companies choose Falkin?

  • Clear communication and short lines of communication
  • We think with your project and wishes
  • Saying no is not in our system

Wondering what Falkin can do for your project?

We would love to get in touch with you to discuss your needs.